Ενοικιαζόμενα Δωμάτια ''Αγέρι''

Σερίφου & Σκύρου - Καρπενήσι

Τηλέφωνο: 6977 252320, 6972 895534

www.ageri-rooms.gr

mail@ageri-rooms.gr

Χάρτης περιοχής

Η Ευρυτανία με την ποικιλία του φυσικού περιβάλλοντος προσφέρεται για πολλές μορφές εναλλακτικού τουρισμού αλλά και εξορμήσεις με αυτοκίνητα 4X4 στα γοητευτικά βουνά με το μοναδικό φυσικό τοπίο. Οι επιλογές δραστηριοτήτων σε ένα τέτοιο θαυμάσιο φυσικό τοπίο είναι απεριόριστες.

 

Ενδεικτικά αναφέρονται:

- Ski, Ορειβατικό Ski, Snowboard

- Πεζοπορία σε πανέμορφα δασικά μονοπάτια

- Canyoning (διάσχιση φαραγγιού) στο φαράγγι της Βίνιανης που συνδυάζει πεζοπορία, κολύμβηση και καταρρίχηση ραπελ και το φαράγγι του Βόθωνα

- Ιππασία

- Μountain bike (ποδήλατο βουνού)

- Τoξοβολία

 

 

- Rafting, river trekking, κανό και καγιάκ στη λίμνη Επισκοπή και στα ποτάμια Κρικελοπόταμος, Αγραφιώτης,Καρπενησιώτης και Ταυρωπός.

- Monoraft

Επίσης μπορείτε να παίξετε paintball σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο δίπλα στο ξενοδοχείο μας και με εξοπλισμό που σας παρέχουμε εμείς (στολές, προστατευτικά, όπλα,σφαίρες κλπ).

 

Το χιονοδρομικό κέντρο στο Βελούχι θεωρείται ένα από τα ομορφότερα και πιο σύγχρονα κέντρα της Ελλάδας. Θα βρείτε 10 πίστες διάφορων βαθμών δυσκολίας, από πολύ εύκολη (πράσινη), έως δύσκολη (μαύρη), 6 συρόμενους αναβατήρες και ένα baby lift, σαλέ, καταφύγιο, σταθμό πρώτων βοηθειών και εστιατόριο - μπαρ. Θα βρείτε επίσης και σχολή εκμάθησης σκι για αρχαρίους και παιδιά.

 

Η Ευρυτανία είναι τόπος μαγευτικός στον οποίο θα βρείτε παρθένα δάση, φαράγγια και φυσικούς καταρράκτες (όπως ο πασίγνωστος καταρράκτης του Πανταβρέχει), και σπήλαια με σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Επίσης υπάρχουν πολλά και σημαντικά αξιοθέατα να επισκεφθείτε, όπως τα βυζαντινά μοναστήρια της Τατάρνας και του Προυσού αλλά και το Κεφαλόβρυσο όπου είναι ο τόπος που σκοτώθηκε ο Μάρκος Μπότσαρης.

 

Μία από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας, καταπράσινη χειμώνα και καλοκαίρι.

 

Ενοικιαζόμενα δωμάτια ''Αγέρι'' - Σερίφου & Σκύρου, Καρπενήσι - Ευρυτανία - Τηλέφωνο 6977 252320, 6972 895534 - www.ageri-rooms.gr - mail@ageri-rooms.gr

 

designed by: Dimitris Kokotinis